Ce spun clientii nostri?

C_Rolfes[1]


Va multumesc pentru seriozitatea de care ati dat dovada in solutiile de incalzire inovative de incalzire furnizate de compania dumneavoastra. Suportul tehnic de care am beneficiat din partea specialistilor HEKOS mi-a fost de un real folos, iar instalarea acestor sisteme de incalzire a fost extrem de simpla. Va voi recomanda cu totala incredere tuturor cunostintelor mele”


ADRIANA CATALINA MARDARE – ARAD


C_Rolfes[1]


Seriozitate si promptitudine. Aceste doua valori sunt caracterizante atunci cand imi vine in minte compania dumneavoastra, HEKOS. Am telefonat informativ in prima faza, insa ulterior am realizat cat de benefic si inovativ este sistemul dumneavoastra. Astfel am comandat acest sistem si sunt recunoscator dar si multumit in egala masura. Suportul tehnic de instalare a fost extrem de bun, motiv pentru care instalarea a fost pur si simplu o joaca. Va multumesc!”


CLAUDIU VORNICU – SATU MARE


C_Rolfes[1]


Am ales sa utilizam sistemele de incalzire furnizate de compania dumneavoastra, pentru sediul companiei noastre, unde ne desfasuram activitatea. Senzatia de confort este extrem de mare, iar petele de pe pereti au disparut. Va multumesc pentru deschiderea si rabdarea de care ati dat dovada. Sunteti adevarati profesionisti.”


DANIEL VITALIE ARNAUTU – BUCURESTI


pasta dinti urtekram
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web spalatorie haine Bucuresti promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi case lemn rotund spalatorie haine Bucuresti montaj tapet web design Abu Dhabi cabinet ecografie Iasi piese de schimb usi garaj promovare site web beton amprentat
videochat constanta
infiintare firma Iasi

case lemn rotund