Resedinte

Sisteme pentru resedinte

Cele mai multe case din Romania folosesc radiatoare pentru încălzirea camerele lor. Radiatoare sunt de multe ori inestetice, și pe măsură ce căldura este emisa de la un punct în cameră, pot facilita aparitia petelor de umezeala pe pereti.

O alternativă la radiatoare este Thermodul, incalzire a plintelor avand un design elegantm italian care eliberează spațiul de pe perete, Thermodul radiază căldură în jurul perimetrului camerei oferind un sentiment de confort similar cu cel al încălzirii prin pardoseală, dar mult mai receptiv.

In plus, din cauza cantității reduse de apă pentru încălzirea prin sistemul nostru inovativ, economisiti energie pana la 30-40%.

Thermodul este ușor de montat ulterior la o casă cu ajutorul conductelor existente, sau incadrat intr-o constructie noua. Există chiar o versiune electrică pentru situațiile în care un cazan de apă fierbinte nu este posibil de instalat, iar sistemul nostru de combustibil dublu (apa si electrica) este o solutie ideala pentru surse de căldură regenerabile, cum ar fi pompe de căldură și solar PV.

 
Dacă doriți să aflați mai multe informații despre Thermodul, sau doriti să vă oferim o estimare de pret pentru proiectul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.

 

jos4
pasta dinti urtekram
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web spalatorie haine Bucuresti promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi case lemn rotund spalatorie haine Bucuresti montaj tapet web design Abu Dhabi cabinet ecografie Iasi piese de schimb usi garaj promovare site web beton amprentat
videochat constanta
infiintare firma Iasi

case lemn rotund