Sistem electric

Thermodul-Electric

» Sistemul electric THERMODUL

Sistemul electric THERMODUL este simplu şi rapid de instalat. Necesită o mică investiţie iniţială în comparaţie cu sistemul tradiţional (nu sunt necesare boilerul, ţevile de distribuţie, colectoarele). Nu sunt necesare lucrări la nivelul peretelui.

O soluţie ideală pentru a satisface nevoile termice de mai mare amploare, de exemplu, în biserici, săli de sport, şcoli sau în acele medii în care spaţiul de perete nu este suficient pentru a satisface nevoile de încălzire cu soluţia tradiţională standard. Este recomandat, acolo unde este posibil, ca cele două benzi să fie alimentate separat.

» Instalarea sistemului electric THERMODUL

Instalarea este simplă, rapidă și eficientă în comparație cu un sistem tradițional (fără cazan, țevi, colectoare, etc.). In aceasta procedura de instalare nu este necesara nicio modificare a peretelui.

Din motive de siguranță versiunea electrică a Thermodul nu poate fi instalat în băi.

» Administrare

Sistemul este controlat de un standard termostat electric sau chrono-termostat

 
» DESCARCA INSTRUCTUNI INSTALARE (pdf)

jo2
pasta dinti urtekram
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web spalatorie haine Bucuresti promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi case lemn rotund spalatorie haine Bucuresti montaj tapet web design Abu Dhabi cabinet ecografie Iasi piese de schimb usi garaj promovare site web beton amprentat
videochat constanta
infiintare firma Iasi

case lemn rotund