Sistem pe apa

heatflow

» Sistem pe apa THERMODUL

Sistemul electric Thermodul, este soluția ideală pentru clădiri comerciale, a doua locuință, precum și pentru situațiile în care instalarea unui cazan nu este practica sau recomandata.

Acest sistem constă intr-un capac de mobilier standard care conține elemente de încălzire electrice protejate. Există 4 lungimi de elemente de încălzire cu diferite puteri. Un profil de aluminiu permite rularea în condiții de siguranță a cablurilor electrice.

» Instalare THERMODUL

Instalarea este extrem de simplă, rapidă și eficientă în comparație cu un sistem tradițional (fără cazan, țevi, colectoare, etc). In aceasta procedura de instalare nu este necesara nicio modificare a peretelui.

Din motive de siguranță versiunea electrică a Thermodul nu poate fi instalat în băi.

» Administrare

Sistemul este controlat de un standard termostat electric sau chrono-termostat

 
» DESCARCA INSTRUCTUNI INSTALARE (pdf)

jos3
pasta dinti urtekram
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web spalatorie haine Bucuresti promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi case lemn rotund spalatorie haine Bucuresti montaj tapet web design Abu Dhabi cabinet ecografie Iasi piese de schimb usi garaj promovare site web beton amprentat
videochat constanta
infiintare firma Iasi

case lemn rotund