Caracteristici

Thermodul: plinte termice de Hekos

Sistemul nostru inovator de încălzire radiantă, se bazează pe principiul radiației termice și permite o difuzie naturală și eficientă a căldurii în camere combinată cu un nivel ridicat de wellness. Această soluție de încălzire a plintei este capabilă să încălzească peretele uniform și omogen, de jos în sus, fără a ridica praful sau bacteriile.

Mai mult, aceste panouri termice radiante de eficiență respectă mediul, deoarece necesită mai puțină apă decât radiatoarele convenționale pentru a funcționa și ating punctul de confort la o temperatură mai mică (cu 2-3 ° C mai puțin) asigurând o economie sensibilă pe consumul de gaz.

 

 

Alternativele noastre pentru radiatoarele clasice

Doriți să schimbați radiatoarele tradiționale sau fan-coilurile din casa dvs.? Vă sugerăm plintele noastre termice: panoul frontal special în contact direct cu miezul de încălzire permite căldura să se răspândească uniform și eficient fără a încălzi aerul și a provoca curent de convecție.

Cantitatea mică de convecție care scapă prin fanta superioară a plintei degajă pereții, care absorb căldura și apoi o eliberează treptat în cameră, menținându-l uscat. Caracteristicile sale specifice de funcționare fac din acesta un sistem sănătos, care este, prin urmare, potrivit pentru construcții ecologice. În plus, aceste panouri termice radiante permit gestionarea mai bună a spațiilor: eliminând radiatoarele, încălzitoarele și ventiloconvectoarele, aveți un spațiu suplimentar de 15% în casă, magazin sau birou!

În plus, Thermodul asigură o instalare simplă și rapidă și nu necesită o modificare specială a peretelui. Spre deosebire de sistemele de pardoseală, care necesită modificări foarte invazive și de lungă durată, sistemul nostru de încălzire a plintei este instalat pe pereții perimetrali, durează câteva zile de funcționare și funcționează perfect cu orice cazan sau generator de căldură existent. Ești arhitect sau proiectant? Un instalator? Un distribuitor? Vă rugăm să vă înscrieți gratuit și să descărcați documentația noastră.

 

Aplicarea panourilor termice radiante

Gama de culori, dimensiunile reduse și varietatea de modele fac din Thermodul o soluție extrem de flexibilă.

Datorită caracteristicilor sale speciale, Thermodul este soluția perfectă de încălzire nu numai pentru casele noi, ci și pentru renovarea clădirilor, atunci când trebuie să păstrați cât mai mult posibil integritatea și disponibilitatea spațiului de perete și podea, cum ar fi clădirile istorice, muzeele , biblioteci și magazine.

În plus, datorită gamei largi de opțiuni disponibile, acest sistem este potrivit și pentru încălzirea suprafețelor mari, cum ar fi școli, hoteluri, biserici etc.

 

 

 

Cum se utilizează Thermodul

Acest sistem de încălzire radiantă este extrem de versatil, astfel încât poate fi utilizat în diferite clădiri și moduri

Acest sistem de încălzire a plintei poate deveni practic invizibil, amestecându-se cu culoarea și finisajul peretelui. În plus față de gama completă de culori RAL simple, plinta este disponibilă și în aur, crom, bronz închis și aluminiu satinat, precum și într-o gamă de efecte de lemn și marmură care se pot potrivi perfect cu orice suprafață pe care se pot odihni. Mobilier și design.

Dimensiunea redusă a Thermodul permite designerilor de interior să pună accentul pe caracteristicile stilistice ale camerei fără a avea radiatoare, sobe, coșuri etc., care să reducă suprafața sau volumul unei camere. Mai mult, în mâinile arhitectului, acesta poate deveni un element de design suplimentar, alegând, de exemplu, culori contrastante.

Datorită accesoriului de iluminare LED integrat exclusiv, pe lângă faptul că are la dispoziție un factor de decorare suplimentar, acesta oferă posibilitatea de a crea efecte de lumină (chiar colorate) care îmbunătățesc elementele arhitecturale și asigură o cale de iluminare de siguranță pe timp de noapte, precum și cu luminozitate reglabilă. care permite citirea.

 

Economie de energie

Acesta este unul dintre factorii cheie care ar trebui să vă motiveze să alegeți panourile noastre radiante ca alternativă la radiatoarele clasice: sistemul nostru de încălzire permite utilizatorului să atingă niveluri optime de confort cu temperaturi de până la 2 grade mai mici decât radiatoarele tradiționale. Sistemul special de distribuție uniformă a căldurii de jos permite obținerea încălzirii optime cu un consum redus de energie.
Eficiența THERMODUL a fost testată într-un laborator independent acreditat, în conformitate cu standardele europene.

Datorită conținutului redus de apă (0,29 l / m) al versiunii pe bază de apă și metodei speciale de distribuție a căldurii, putem realiza economii semnificative de energie (30-40%).

Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact eMag Oglinda magica Iasi Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina creare magazin online telefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank
CONSULTANT ONLINE
Buna ziua, cu ce informatie va pot fi de folos?
APEL TELEFONIC