Ce spun clientii nostri?

C_Rolfes[1]


Va multumesc pentru seriozitatea de care ati dat dovada in solutiile de incalzire inovative de incalzire furnizate de compania dumneavoastra. Suportul tehnic de care am beneficiat din partea specialistilor HEKOS mi-a fost de un real folos, iar instalarea acestor sisteme de incalzire a fost extrem de simpla. Va voi recomanda cu totala incredere tuturor cunostintelor mele”


ADRIANA CATALINA MARDARE – ARAD


C_Rolfes[1]


Seriozitate si promptitudine. Aceste doua valori sunt caracterizante atunci cand imi vine in minte compania dumneavoastra, HEKOS. Am telefonat informativ in prima faza, insa ulterior am realizat cat de benefic si inovativ este sistemul dumneavoastra. Astfel am comandat acest sistem si sunt recunoscator dar si multumit in egala masura. Suportul tehnic de instalare a fost extrem de bun, motiv pentru care instalarea a fost pur si simplu o joaca. Va multumesc!”


CLAUDIU VORNICU – SATU MARE


C_Rolfes[1]


Am ales sa utilizam sistemele de incalzire furnizate de compania dumneavoastra, pentru sediul companiei noastre, unde ne desfasuram activitatea. Senzatia de confort este extrem de mare, iar petele de pe pereti au disparut. Va multumesc pentru deschiderea si rabdarea de care ati dat dovada. Sunteti adevarati profesionisti.”


DANIEL VITALIE ARNAUTU – BUCURESTI


Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact eMag Oglinda magica Iasi Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina creare magazin online telefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank
CONSULTANT ONLINE
Buna ziua, cu ce informatie va pot fi de folos?
APEL TELEFONIC