Instalare

Banda dubla orizontala

Thermodul Double Horizontal Installation

O soluție ideală de încălzire pentru a satisface nevoile termice mari în spații mai mari, de exemplu biserici, săli de sport, școli sau medii în care spațiul de perete nu este suficientă pentru a satisface încălzirea, fiind nevoie de o instalație cu o singură bandă. Un aspect important este ca puterea termică este dublă față de cea a instalației utilizate in mod convențional..

Download

Descarca instructiuni de instalare (PDF) 


Thermodul Vertical Double Strip Installation

Banda dubla orizontala

O soluție elegantă de coloane încălzite, ideal pentru băi și bucătării unde spatiul de pe perete, este important. Poate fi utilizat, de asemenea, în jurul ușilor.


Thermodul 2 Faring Option

Sistem pe apa

Această soluție este folosită cazurile în care nu este posibilă o implementare a sistemului direct pe perete (de exemplu ferestre mari și alte situații similare). În schimb, este fixat la podea, și ofera putere dubla față de producția de energie termică pe m2. Dacă se folosește versiunea electrică a soluției poate include cablu cu conducte.

Download

Descarca instructiuni de instalare (PDF)


Thermodul Built In Installation

Incorporate

Dacă instalatiile sunt incastrate în perete, Thermodul poate fi inserat până la 2 cm. in profunzime, fără a afecta funcționalitatea și producția de energie termică (zidărie, regips pentru unitățile de perete la birouri).

Thermodul was recently featured in a kitchen installation in Real Homes Magazine.

Download

Descarca instructiuni de instalare (PDF)


Thermodul Curved Installation

Plinte curbate

Thermodul poate satisface cele mai exigente situații arhitecturale, deoarece profilele pot fi curbate la o rază minimă de 1 metru. Sistemul poate fi îndoit perete. În general, efectuam curbarea sistemului inca de la fabricare, dupa furnizarea masurilor corecte.

creare magazin online servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi CONSTRUCCION Y REFORMA DE PISCINA MADRID Hormigon Pulido Zaragoza Hormigon Pulido Madrid Hormigon Pulido Toledo beton imprime dermatologie iasi hormigon impreso murcia convector portabil cu ulei pret reparatii frigidere bucuresti telefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank traduceri ploiesti Vidanjari Iasi Fose Sushi Iasi SEO agency Dubai Selfie 360 Bucuresti caviar Dubai
CONSULTANT ONLINE
Buna ziua, cu ce informatie va pot fi de folos?