Sistem electric

Thermodul-Electric

» Sistemul electric THERMODUL

Sistemul electric THERMODUL este simplu şi rapid de instalat. Necesită o mică investiţie iniţială în comparaţie cu sistemul tradiţional (nu sunt necesare boilerul, ţevile de distribuţie, colectoarele). Nu sunt necesare lucrări la nivelul peretelui.

O soluţie ideală pentru a satisface nevoile termice de mai mare amploare, de exemplu, în biserici, săli de sport, şcoli sau în acele medii în care spaţiul de perete nu este suficient pentru a satisface nevoile de încălzire cu soluţia tradiţională standard. Este recomandat, acolo unde este posibil, ca cele două benzi să fie alimentate separat.

» Instalarea sistemului electric THERMODUL

Instalarea este simplă, rapidă și eficientă în comparație cu un sistem tradițional (fără cazan, țevi, colectoare, etc.). In aceasta procedura de instalare nu este necesara nicio modificare a peretelui.

Din motive de siguranță versiunea electrică a Thermodul nu poate fi instalat în băi.

» Administrare

Sistemul este controlat de un standard termostat electric sau chrono-termostat

 
» DESCARCA INSTRUCTUNI INSTALARE (pdf)

jo2
Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact eMag Oglinda magica Iasi Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina creare magazin online telefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank
CONSULTANT ONLINE
Buna ziua, cu ce informatie va pot fi de folos?
APEL TELEFONIC