Sistem pe apa

heatflow

» Sistem pe apa THERMODUL

Sistemul electric Thermodul, este soluția ideală pentru clădiri comerciale, a doua locuință, precum și pentru situațiile în care instalarea unui cazan nu este practica sau recomandata.

Acest sistem constă intr-un capac de mobilier standard care conține elemente de încălzire electrice protejate. Există 4 lungimi de elemente de încălzire cu diferite puteri. Un profil de aluminiu permite rularea în condiții de siguranță a cablurilor electrice.

» Instalare THERMODUL

Instalarea este extrem de simplă, rapidă și eficientă în comparație cu un sistem tradițional (fără cazan, țevi, colectoare, etc). In aceasta procedura de instalare nu este necesara nicio modificare a peretelui.

Din motive de siguranță versiunea electrică a Thermodul nu poate fi instalat în băi.

» Administrare

Sistemul este controlat de un standard termostat electric sau chrono-termostat

 
» DESCARCA INSTRUCTUNI INSTALARE (pdf)

jos3
creare magazin online servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi CONSTRUCCION Y REFORMA DE PISCINA MADRID Hormigon Pulido Zaragoza Hormigon Pulido Madrid Hormigon Pulido Toledo beton imprime dermatologie iasi hormigon impreso murcia convector portabil cu ulei pret reparatii frigidere bucuresti telefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank traduceri ploiesti Vidanjari Iasi Fose Sushi Iasi SEO agency Dubai Selfie 360 Bucuresti caviar Dubai
CONSULTANT ONLINE
Buna ziua, cu ce informatie va pot fi de folos?