Sistem Vertical

SISTEM VERTICAL

VERTICAL By Hekos este noul radiator ultra subțire, cu un design minimalist și contemporan, perfect pentru băi și livinguri. O bandă termică care, pornind de la podea, se conturează pe verticală într-o forma pură, esențială și subțire, ea putând fi integrată în orice spațiu cu o deosebită naturalețe.

Un element de mobilier fabricat în Italia, conceput și proiectat astfel încât să fie elegant, funcțional și versatil. Făcut în întregime din aluminiu, oferă durabilitate și calitate dincolo
de bariera timpului.

VERTICAL este disponibil în două variante – Hydro și Electric – amândouă având iluminarea opțională .

 

VERTICAL HIDRO

Calitatea excelentă a produsului este evidentă: cadrul și panoul frontal sunt din aluminiu, în timp ce miezul tehnologic este compus dintr-o dublă barieră termică cu țevi din aluminiu
având un strat superior din cupru. Mai mult decât atât, sistemul ascuns de fixare permite atât o continuitate structurală cât și estetică. Nu în ultimul rând, totul poate fi controlat printr-un termostat al camerei.

VERTICAL poate fi montat sub tencuială și integrat complet în perete sau mobilier. În baie eleganța formală a radiatorului VERTICAL întâlnește funcționalitatea prin adăugarea unui suport de prosoape și poate fi, de asemenea, sporită prin iluminarea LED integrată.

 

 

VERTICAL ELECTRIC

Rafinamentul design-ului este indiscutabil: o rezistență inovativă cu dublă izolație și un rating de protecție IP 54, îmbinate cu panoul frontal din aluminiu, garantează o temperatură uniformă și un consum de energie redus.

Sistemul ascuns de fixare, astfel, păstrează puritatea formală a produsului neschimbată.

Nu în ultimul rând, totul poate fi controlat printr-un termostat al camerei.

Se poate obține un maximum de funcționalitate și stil prin adăugarea unui suport elegant de prosop și a sistemului integrat de iluminare LED.

 

 

Lumina light

 
Mulțumită sistemului integrat de iluminare reglabilă cu tehnologie LED, VERTICAL devine o adevărată rază de lumină, accentuându-ți simțurile și oferindu-ți mai multe moduri de a percepe spațiul. Lumina, albă sau RGB, redesenează conturul spațiului, adăugând un plus de eleganță distinctivă.

 
 

 
 

 

 
 

Panoul radiator ultrasubțire

Transformă radiatorul VERTICAL – panoul radiator ultrasubțire- într-un suport de prosoape practic și original, adăugând la corpul de încălzire elegantul suport de prosoape din plexiglas transparent (disponibil în două dimensiuni) cu părți laterale din oțel inoxidabil lustruit și sistem de fixare ascuns.

Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact eMag Oglinda magica Iasi Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina creare magazin online telefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank
CONSULTANT ONLINE
Buna ziua, cu ce informatie va pot fi de folos?
APEL TELEFONIC