DIMENSIUNI

  • Adâncime: 29 mm
  • Înălțime: 137 mm

DISPONIBIL SI IN VERSIUNEA ELECTRICA

Modelul electric este format din elementul de mobilier de acoperire standard și un profil care conține o rezistență electrică blindată.

Sistemul de incalzire a plintei include o serie de accesorii pentru completare estetica (colturi si borne) si un profil din aluminiu pentru trecerea cablurilor de conectare a rezistentei.

Este o soluție excelentă capabilă să îmbine bunăstarea și economiile casnice și, datorită faptului că este percepută ca o plintă normală, devine un adevărat accesoriu de mobilier .

CULORI DISPONIBILE

CÂND PLINTA ELECTRICĂ DEVINE SOLUȚIA AVANTAJASĂ

  • Ideal cand este imposibil sau incomod sa instalezi un cazan si pentru locuinte secundare;
  • investiție inițială minimă ;
  • nu necesita lucrari de constructii ;
  • instalare rapida ;
  • deosebit de convenabil atunci când este combinat cu panouri fotovoltaice .

Funcționarea plintei electrice radiante este reglată prin termostat sau cronotermostat , sau, dacă nu este posibil sau nu doriți să poați cabluri electrice, prin telecomandă cu radiofrecvență .

În locuințele cu consum redus de energie, modelul electric reprezintă o soluție excelentă, deoarece, datorită timpilor relativ scurti de punere în funcțiune, este posibilă pornirea sistemului doar atunci când este necesar.

CALDURA UNIFORMA

AER CURAT

ECONOMIE DE ENERGIE

THERMODUL DE DOUA ORI

CUM SĂ ÎNCĂLZIȚI CAMERE MARI

Soluție radiantă concepută pentru a satisface nevoile termice ridicate ale mediilor mari precum biserici, zone de agrement, școli, săli de sport sau pentru acele încăperi în care pereții disponibili nu sunt capabili să garanteze în mod satisfăcător nevoile termice prin utilizarea sistemelor standard.

Poate fi instalat la diferite înălțimi și pot fi furnizate unul sau două puncte de alimentare pe bandă.

CUM SĂ ÎNCĂLZIȚI CAMERELE CU FERESTRE MARI

Thermoduol double este plinta fata-verso cu fixare in pardoseala ideala pentru incalzirea camerelor cu ferestre mari, pereti utilati, cu pietre la vedere etc. oriunde nu este indicat sa te sprijini pe suprafetele perimetrale poti opta pentru acest tip de plinta.

Puterea termica este mare deoarece este dubla fata de cea traditionala. Daca optati pentru modelul electric, acesta poate fi furnizat complet cu canal pentru fixare si trecere cablu.

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, numele meu este PAUL si sunt aici pentru a te ajuta cu cele mai bune raspunsuri. Cum pot sa iti fiu de folos?